Do you live to the full?
SeCandices Quiz
TA QUIZEN
Start now
START QUIZ
DIN
PROFIL
Biotherm
Retry TA QUIZEN IGJEN
Biotherm
Hey forever teen!
Deg og din selfiestick, du lever som morgen aldri kommer. Du vil oppleve alt livet har tilby i dette øyeblikk. Du handler nå, tenker senere som om det meste er for det beste. Din eneste utfordring er å få det hele til å passe inn. Bli med å leve livet til det fulle og du vil se at alle de andre også vil med på ditt eventyr.
DIN
PROFIL
Biotherm
Retry TA QUIZEN IGJEN
Biotherm
Hey sexy grown-up!
Du overtar verden - For å gjenta ordtaket "Livet er kort!" - du lever i nuet - og i dine løpesko. Du har kontroll på dine prioriteter, sunhet betyr alt. Gi slipp en gang innemellom! Ta en frokostavtale med ei venninne og gjør det til en lang weeken i Stockholm. Dans som var du alene i stuen.
DIN
PROFIL
Biotherm
Retry TA QUIZEN IGJEN
Biotherm
Hey Groovy grandma!
Du har kontroll på det hele. Du er den som har styr på billetter, nøkler og din telefon. Du vet hvor du skal. Du er pålitelig, ansvarlig, den kloke. Du kjenner verdien av dyb søvn. Kom nå! Lev litt! Gjør noe sinssykt nå! Ta en "zip line" gjennom tretoppene, ta en dag hvor ingenting er planlagt. Føl deg yngre, hurtigere.
AQUASOURCE EVERPLUMP
LIVE TO THE FULL
YOUR SKIN FEARS NOTHING
Biotherm
FUKTIGHETSKREM SOM REDUSERER SYNLIG FINE LINJER
Biotherm
Biotherm
AQUASOURCE EVERPLUMP
En ny generasjon av fuktigheskrem. Formlen gir deg en fyldigere hud og reduserer synlige fine linjer. Huden oppleves mer ensartet og føles fuktet fra morgen til kveld.