Life Plankton H.A. Ampoule

Biotherm Life Plankton™ H.A. Ampoules er en intensiv og fuktgivende 8-dagers kur for en fyldigere og smidigere hud, som oppleves yngre og med fornyet glød.

Biotherm Life Plankton™ H.A. Ampoules er en intens fuktgivende 8-dagers ampullekur for å få en fyldigere og smidigere hud, som oppleves yngre og med fornyet glød. Velegnet til alle hudtyper. Ampullene inneholder ingredienser av naturlig opprinnelse, inkludert Biotherms unike og regenererende signaturingrediens Life plankton™, samt Vitamin C Complex og den fuktgivende ingrediensen hyaluronsyre.Life Plankton™ H.A. Ampoules er forseglet i åtte enkeltdoser for å bevare ingrediensenes styrke og effekt. Ved påføring ristes ampullene lett, før du trykker på hetten slik at den knekker. Produktet helles ut i hånden og påføres på ansikt og hals. Benyttes på nyrenset hud før din vanlige hudpleierutine.Life Plankton™ H.A. Ampoules er til alle kvinner, som ønsker en intens fuktighetsgivende hudpleie. Særlig velegnet til en urban eller aktiv livsstil hvor bl.a. stress, forurensning og sene kvelder kan være blant de ytre aggresjonene, som oppleves på huden.

Ampullekuren brukes over en periode på 8 dager for optimal intens fukt og fylde.

Alternativt kan du bruke kun én ampulle de dagene, hvor huden har blitt utsatt for ekstra store påkjenninger og blitt dehydrert og derfor trenger en fuktighetsboost og ekstra omsorg og pleie.