BLUE THERAPY UPLIFT

Ansiktskonturene blir med tiden mindre definerte, ettersom huden fra midten av tjueårene mister ca. 1 % kollagen per år, noe som resulterer i tap av fasthet og manglende elastisitet i huden. Forebyg aldringstegn med Uplift dag- og nattkrem.

TRINN 1: forbered huden din

Forsterk effekten av din dagkrem med Biotherm Life Plankton™ Elixir Serum for alle aldre og hudtyper. Serumet anvendes før din dagkrem som det første trinnet i enhver rutine. Huden styrkes og pleies så den oppleves synlig forbedret etter kun 8 dager.

TRINN 2: løft MED UPLIFT DAY ELLER UPLIFT RICH

Til normal/ kombinert hud eller tørr hud

UPLIFT DAY CREAM

Biotherm Blue Therapy Uplift Day Cream er en rosatonet krem med Red Algea som gir fastere hud. Denne antiage-kremen er fremstilt med en strykende olje-i-vann-emulsion og den oppløftende kraften fra Red Algea som etterlater huden med en roserød utstråling og fløyelsmyk følelse.

UPLIFT RICH CREAM

Ansiktskonturene blir med tiden mindre definerte, ettersom huden fra midten av tjueårene mister ca. 1 % kollagen per år, noe som resulterer i tap av fasthet og manglende elastisitet i huden. Biotherm Blue Therapy Uplift RICH er en oppstrammende og nærende dagkrem for tørr hud som forbedrer hudens elastisitet og fasthet ved hjelp av kollagenfraksjonspeptid samt "Red Algae"-ekstrakt, kjent som Rodophycea, som høstes langs Atlanterhavskysten. Hudens rynker er mindre synlige og huden etterlates med en naturlige glød. Blue Therapy Uplift RICH inneholder en kombinasjon av flere vegetabilske oljer for en pleiende og nærende effekt. Kremen har en behagelig og fyldig tekstur som omslutter huden og etterlater den silkemyk og behagelig. Brukes om morgenen på nyrenset hud, eventuelt etter ditt serum. Påfør dagkremen fra midten av ansiktet og utover, i en oppadgående bevegelse.

TRINN 3: gjør natten fantastisk

Biotherm Blue Therapy Uplift NIGHT er en opstrammende og behagelig natcreme til alle hudtyper, der styrker hudens elasticitet og fasthed ved hjælp af kollagenfraktion peptid samt "Red Algae" ekstrakt, kendt som Rodophycea, der er høstet langs Atlantahavets kyst. Den omsluttende natcreme plejer og beskytter huden mod vandtab i løbet af natten og næste morgen opleves huden frisk, glattere og med en rosa glød.