# Ut på flyreise? Bekjemp tørr og stram hud på fly med Aquasource Everplump

Meget fuktfri og tørr hud kan komme av flere forskjellige livsstilsfaktorer, inkludert reiser, som kan være belastende og noen ganger involvere flyreiser, som tørker ut huden. Flykabinen er ekstremt tørr, selv tørrere enn Sahara sier noen. Dette betyr at når du går av flyet, kan huden føles svak og uttørket. Det er derfor svært viktig å holde hudens fuktighetsnivå opp for å unngå langsiktig skade. Det finnes imidlertid flere ting du kan gjøre for å forhindre huden tørker under flyreiser, som det å drikke mye vann, unngå brus og salt mat. En behagelig, fuktighetsgivende ansiktskrem er også viktig å bruke under turen. Kremen kan styrke og beskytte hudbarrieren, og vil også virke lindrende.

Biotherm Aquasource Everplump

Biotherms Aquasource Everplump har en sterk fuktighetsgivende effekt, som glatter og myker huden din. Det er perfekt å bruke ombord for å motvirke den tørre luften.

Takket være den enestående konsistensen, trekkes kremet direkte inn i huden uten å gjøre det klebrig - huden føles silkemyk og fuktig, samt tørrhet tilsynelatende utryddet.
Aquasource Everplump smelter raskt inn i huden der tusenvis av mikro-fuktighetsgivende dråper frigjør fuktighet i huden. Kremet føles myk og behagelig, og klamrer seg ikke til porene. Den gir også en frisk følelse som gjør en lang flytur litt mer behagelig.

Denne fuktighetsgivende bal-gelen består av tusenvis av oljedråper som forbedrer fuktighetsegenskapene, perfekt når luften er tørr. Ceramid 5 stimulerer og styrker hudlipider og beskytter samtidig mot skader med et silkeaktig slør. Selvfølgelig hjelper Biotherms stjerne ingrediens, Life Plankton ™, de andre ingrediensene i formelen til å trenge inn i huden. Resultatet er en fuktig hud med en ny glans - du vil garantert stråle når du går!

explore the auqasource series