BIOTHERM - DEN FRANSKE PIONEREN INNENFOR BIOVITENSKAP

Hos Biotherm tror vi på at vi kan kan oppnå virkelige fremskritt hvis vi utnytter vitenskapen til å støtte naturen. Takket være biovitenskapen har vi utviklet en unik portefølje av hudpleieprodukter.

Denne troen kommer til uttrykk gjennom Life Plankton™, som er Biotherms unike og regenererende signaturingrediens. Life Plankton™ er av naturlig opprinnelse og utvunnet av de varme kildene i de franske Pyreneene. Via biovitenskapen er ingrediensen forsterket og tilsatt i samtlige Biotherms produkter.

UTVUNNET FRA NATUREN – FORSTERKET GJENNOM BIOVITENSKAPEN

Life Plankton™ probiotiske fraksjoner er skapt i de franske Pyreneene, utvunnet fra naturen og kjemisk forsterket gjennom en patentert fermenteringsprosess, kalt Fermogenises™, som gjør ingrediensen 400 000 ganger sterkere enn i sitt naturlige stadium. Life Plankton™ er så aktivt at det pleier og regenererer huden.

LIFE PLANKTON ELIXIR

Biotherm Life Plankton Elixir er et regenererende serum til alle hudtyper og aldre; første trinn i enhver hudpleierutine for en vakker og velpleid hud. Allerede etter 8 dager oppleves hudens kvalitet synlig forbedret og styrket. Med tiden fremstår huden fastere og glattere, fine linjer reduseres, og huden ser yngre ut. Huden etterlates myk, smidig og fuktet med fornyet glød. Et sant hudpleiemirakel.

Inneholder 5 % Life Plankton probiotisk fraksjon – Biotherms unike signaturingrediens av naturlig opprinnelse, som er kjent for sine regenererende egenskaper. I tillegg inneholder serumet fuktighetsgivende hyaluronsyre og Vitamin C Complex for glød.

Life Plankton Elixir brukes som serum morgen og kveld på nyrenset hud og forsterker effekten av ansiktskremen din. Life Plankton Elixir påføres enkelt ved bruk av medfølgende pipette, og den lette teksturen absorberes raskt uten å føes fet.

LIFE PLANKTON AMPOULES

Biotherm Life Plankton™ H.A. Ampoules er en intens fuktgivende 8-dagers ampullekur for å få en fyldigere og smidigere hud, som oppleves yngre og med fornyet glød. Velegnet til alle hudtyper. Ampullene inneholder ingredienser av naturlig opprinnelse, inkludert Biotherms unike og regenererende signaturingrediens Life plankton™, samt Vitamin C Complex og den fuktgivende ingrediensen hyaluronsyre.

Life Plankton™ H.A. Ampoules er forseglet i åtte enkeltdoser for å bevare ingrediensenes styrke og effekt. Ved påføring ristes ampullene lett, før du trykker på hetten slik at den knekker. Produktet helles ut i hånden og påføres på ansikt og hals. Benyttes på nyrenset hud før din vanlige hudpleierutine.

Life Plankton™ H.A. Ampoules er til alle kvinner, som ønsker en intens fuktighetsgivende hudpleie. Særlig velegnet til en urban eller aktiv livsstil hvor bl.a. stress, forurensning og sene kvelder kan være blant de ytre aggresjonene, som oppleves på huden.
Ampullekuren brukes over en periode på 8 dager for optimal intens fukt og fylde.
Alternativt kan du bruke kun én ampulle de dagene, hvor huden har blitt utsatt for ekstra store påkjenninger og blitt dehydrert og derfor trenger en fuktighetsboost og ekstra omsorg og pleie.

LÆR HVORDAN DU SKAL BRUKE LIFE PLANKTON ELIXIR

Trinn 1: Ta 3-4 dråper i håndflaten

Trinn 2: Varm opp og spre serumet i håndflaten

Trinn 3: Påfør serumet med lette strøk i ansiktet

Trinn 4: Påfør produktet i 8-talls mønster på kinnben, panne og kinn

FORSTERK EFFEKTEN AV DIN DAGKREM

Forsterk effekten av din dagkrem med Biotherm Life Plankton™ Elixir Serum for alle aldre og hudtyper. Serumet anvendes før din dagkrem som det første trinnet i enhver rutine. Huden styrkes og pleies så den oppleves synlig forbedret etter kun 8 dager.