Når Biotherm møter Coco Capitán

Denne sesongen samarbeider Biotherm med kunstneren og aktivisten Coco Capitán for å skape fokus rundt beskyttelse av havet og bidra til å beskytte jordens blå lunger.

Oppdag Lait Corporel L´Original, Life Plankton Elixir og Aquapoer Cream på ny, nå dekorert med Coco Capitáns kunstverk i en fargerik og betydningsfull hudpleiekolleksjon.

GIR HAVET EN STEMME

COCO CAPITÁN

Coco Capitán er tøff og kunnskapsrik, og slett ikke redd for å provosere og skape bølger. Den unge, spanske kunstneren og fotografen er kjent for sine håndskrevne uttalelser om verden i dag, og deler våre verdier og engasjementet vårt for havet.

How do you breathe without the sea?

Med sin unike visjon fortolker Coco Capitan vår forpliktelse overfor vern av planetens blå lunger med den rørende frasen "How do you breathe without the sea?". Et kraftfullt budskap som kommer til sin rett i vår sommerkolleksjon, for å minne oss på at havet ikke bare er en vare, men selve grunnen til at vi eksisterer.

LAIT CORPOREL BODY MILK

Biotherm Lait Corporel Body Milk er en frisk og fuktighetsgivende bodylotion. Velegnet til alle hudtyper. Beriker huden med fukt. Inneholder algen Life Plankton™, som kommer fra de franske Pyreneene, kjent for sin beroligende, regenererende egenskaper. Ekstrakter av sitrusfrukter og E-vitamin for myk og smidig hud.

Glem ikke god kroppspleie i sommer med den ikoniske og fuktgivende bodylotionen som den høyt anbefalte Lait Corporel, som nå også er tilgjengelig i en flaske av 100% resirkulert plass* som er resirkulerbar**.

*Ingen fargestoffer, ingen tilsetningsstoffer.

** Bortsett fra pumpen.

LIFE PLANKTON ELIXIR SERUMv

Life Plankton Elixir er et regenererende serum, som er velegnet for alle aldre og hudtyper - selv sensitiv hud. Det er det første trinnet i enhver hudpleierutine for en fuktet, vakker og velpleid hud.

Allerede etter 8 dager oppleves hudens kvalitet synlig forbedret, styrket og fastere med fornyet glød. Med tiden fremstår huden yngre og de små fine linjene fremstår redusert.

Life Plankton Elixir serum kommer nå i en flaske, som er av 25% resirkulert glass.

AQUAPOWER CREAM

Biotherm Aquapower Cream Normal/Combination Skin er en fuktighetsgivende dagkrem til menn. Kan brukes av alle uansett alder og hudtype Inneholder Life Plankton™, som stammer fra de varme termiske kildene i de franske Pyreneene, og som er kjent for sine beroligende egenskaper. Aquapower er en målrettet fuktpleie til menn, som umiddelbart slukker hudens tørst. Resultatet er en frisk følelse.

VELG SUNSKREMEN MED STELL I SOMMEREN

Vi elsker vann, og derfor ønsker vi å ta vare på havene og påvirke livet i havet minst mulig. Det nordiske svanemerket har sertifisert vår solkrem etter en analyse av hele produktets livssyklus, fra råmateriale til produksjon, bruk, avhending og resirkulering.

Waterlover Sun Milk

Waterlover Sun Milk er vår Svanemerkede solkrem som er utviklet til den bevisste forbrukeren, som ønsker å beskytte huden med respekt for planteplankton og havmiljøet. Finnes i både SPF30 og SPF50.

Det nordiske svanemerket

Vår Waterlover Sun Milk er fremstilt av 97 % biologisk nedbrytbar grunnformel* og miljøtestede solfiltre, slik at det har minst mulig negativ innvirkning på planeten. Vi gjør også bruk av sirkulær økonomi - flasken til vårt solprodukt er nemlig fremstilt av 100% resirkulert plast og er 100% gjenvinnbar**. Les mer om det nordiske Svanemerket her: https://www.svanemerket.no/

*77 % biologisk nedbrytbart produkt med filtre.

** Bortsett fra pumpen.

BIOTERMENS FORPLIKTELSE TIL MILJØET

Biotherm har inngått et samarbeid med den danske miljøorganisasjonen Greenkayak samt en av verdens beste og mest erfarne kajakroere Rene Holten Poulsen, for å sette fokus på problemet med plastavfall i havmiljøet.  ​ 

Biotherm samarbeider med Greenkayak

Denne sommeren vil Biotherm gjøre det mer tilgjengelig å padle for miljøet, og støtter Greenkayak i lanseringen av flere kajakker i Norge, Danmark og Sverige. De nye Biotherm greenkayaks er plassert i Oslo, Stockholm og København, og vil i fellesskap øke innsatsen med å samle inn mer søppel og plast fra havet.​ 
Støtt opp om et godt initiativ og bestill kajakk i en av de tre storbyene her: https://www.greenkayak.org/ ​

SOMMERRUTINEN I MILJØVENNLIG INNPAKNING​

Sommeren står for døren, og nå må du passe ekstra godt på huden din. Få en vakker og velpleid hud med favorittene fra Biotherm. Prøv Life Plankton Elixir Serum som første trinn i din rutine og bruk deretter Aquasource Gel dagkrem. Sørg for å beskytte huden med en god solkrem med SPF30 eller SPF50. Bruk vår svanemerkede solbeskyttelse Waterlover Sun Milk 20 minutter før du går ut i solen og påfør et nytt lag jevnlig for å bevare beskyttelsen (minst annenhver time). I tillegg til at den beskytter huden godt og kommer i en formel som er utviklet med respekt for havmiljøet, kommer den også i en 100% resirkulert og resirkulerbar plastflaske1. ​
Glem ikke god kroppspleie i sommer med den ikoniske og fuktgivende bodylotionen som den høyt anbefalte Lait Corporel, som nå også er tilgjengelig i en flaske av 100% resirkulert plass*, som er resirkulerbar**. 

*Ingen fargestoffer, ingen tilsetningsstoffer.

** Bortsett fra pumpen.