Blue Therapy Uplift Day

En fuktgivende og oppstrammende dagkrem som forebygger aldringstegn forårsaket av kollagentap i huden. Kremen gir fuktet, strammere og fastere hud med fornyet glød.

KONSISTENS & FORMEL

Kremen har en forfriskende og lett konsistens, som absorberes raskt i huden.
Formelen inneholder kollagenfraksjon peptid av naturlig opprinnelse, Red Algae-ekstrakt, samt Biotherms regenererende signatur-ingrediens Life Plankton™ probiotiske fraksjoner, av naturlig opprinnelse.

NY MILJØBEVISST EMBALLASJE

Blue Therapy Uplift Day og resten av Blue Therapy-serien har skiftet utseende og fått ny miljøbevisst emballasje. Produktenes miljøbevisste emballasje består av et lokk i 100 % resirkulert plast, samt en resirkulerbar glasskrukke av 40% resirkulert glass.

INGREDIENSER

RED ALGAE-EKSTRAKT

Kjent som rodophycea, som er høstet langs kysten av Atlanterhavet.
Bidrar til å gi en strammere og glattere hud.

KOLLAGENFRAKSJON PEPTIDER

Av naturlig opprinnelse.
Bidrar til økt fasthet og elastisitet i huden, samt forebygger aldringstegn.

NYHET

BLUE PRO-RETINOL CREAM ERSTATTER BLUE THERAPY ACCELERATED CREAM

BLUE PRO-RETINOL CREAM

Behov:
Utviklet for å bekjempe fine linjer, rynker og pigmentflekker. Den nye Blue Pro-Retinol Cream er den perfekte løsningen for kvinner som opplever akselerasjon i hudens synlige aldringstegn, og som ønsker et produkt som arbeider med disse, eller som kun ønsker å forebygge hudens aldring.

Resultat:
Fine linjer, rynker og pigmentflekker reduseres. Huden føles glattere, fastere og mer behagelig. Kremen gir fukt og fylde til huden, samtidig som huden ser sunnere og friskere ut med fornyet glød. Den unike formelen med pro-retinol og Biotherms unike signaturingrediens, Life Plankton probiotiske fraksjoner, styrkes hudens regenerering, for en fornyende effekt på huden.

STYRK DAGKREMEN DIN MED ET SERUM

Med en kombinasjon av to Biotherm-produkter kan du sikre den perfekte hudpleierutinen. Benytt Life Plankton Elixir Serum under ansiktskremen for å forsterke kremens pleiende effekt.

TRINN 1:
PÅFØR SERUM

TRINN 2:
PÅFØR DEN KREMEN SOM MATCHER DINE BEHOV

FINN ALLE PRODUKTENE HER