Finn din personlige anti-age løsning

Antiage-serien Blue Therapy tilbyr deg en personlig hudpleieløsning som er tilpasset nettopp dine behov. Blue Therapys tre dagkremer er beriket med forskjellige effektive algeekstrakter, og reduserer synlige aldringstegn.

BLUE THERAPY ACCELERATED DAGKREM

Christina
"Jeg gjør hva jeg kan for å redusere aldringstegn og fine linjer."


Behov:
Blue Therapy Accelerated dagkrem er designet for å bekjempe rynker, pigmentflekker og gi glattere hud, og er det perfekte produktet til kvinner som opplever akselerasjon i hudens synlig aldringstegn eller bare vil forebygge hudens aldring.

Resultat:
Kosmetokliniske testresultater viser at huden får forbedret spenst, og at rynker på pannen, nesen og munnen (nasolabial fure) blir redusert. Etter egenvurdering av huden opplevde 82 % av kvinnene i testen at huden ble glattere.

BLUE THERAPY RED ALGAE UPLIFT DAGKREM

Lone
"Jeg er mamma med stor M, og for at jeg skal kunne være det trenger jeg å kunne gjøre noe for meg selv."


Behov:
Ansiktskonturen blir med tiden mindre definert siden huden blir mindre elastisk. Blue Therapy Red Algae Uplift dagkrem har til oppgave å stramme opp hudens konturer og gi fastere hud.

Resultat:
Kosmetokliniske testresultater viser at huden får mer spenst, samtidig som den blir fastere og mer elastisk. Etter egenvurdering av huden oppga 71 % av kvinnene i testen at huden hadde fått mer glød og 69 % oppga at de opplevde huden som fastere.

BLUE THERAPY AMBER ALGAE DAGKREM

Ann
"Rynker er rynker, men det er viktig for meg å holde huden sunn og bevare gløden jeg føler at jeg har."


Behov:
Med tiden mister huden sin sunne glød og utstråling, og trenger ekstra næring. Blue Therapy Amber Algae Revitalize dagkrem har en sammensetning som revitaliserer og tilfører huden næring, øker motstandskraften og gir en umiddelbar sunn glød.

Resultat:
Kosmetokliniske testresultater viser at huden får forbedret spenst og blir fastere. Etter egenvurdering av huden oppga 85 % av kvinnene i testen at huden hadde fått mer glød og 67 % sa at de opplevde huden som fastere.