OM BIOTHERM

Biotherm har siden 1952 vært førende innenfor hudpleie hvor ingredienser av naturlig opprinnelse er i sentrum. En av disse ingrediensene er LIFE PLANKTON™ fra de termalske kildene i Pyreneene, hvis styrkende fordeler blir anvendt i samtlige av Biotherms hudpleieprodukter. Med ekspertise fra Biovitenskapen har Biotherm fokus på produkter med effektive formler, men alltid med behagelige teksturer og duft. Biotherm tilbyr hudpleieløsninger til enhver hudtype, behov og livsstil. Ikoniske produktserier inkluderer LIFE PLANKTON™, Aquasource, Blue Therapy og Lait Corporel. 

Hver eneste dag åpner akvatisk mangfold opp nye muligheten innenfor vitenskapen. Med 60 års ekspertise innenfor kutan biologi har Biotherms forskere dokumentert at huden drar nytte av de nye molekylene fra akvatiske mikroorganismer, plankton og alger

Vårt mål er å oppnå de mest synlige forbedringene av huden gjennom den mest naturlige erfaringen. Siden naturen er en uendelig kilde til velvære, regenerering og helbredelse for oss alle. Det er vår ambisjon å beskytte naturens vannkilder og bevare dem for fremtidige generasjoner.

~

Samfunnsansvar

SKJØNNHET MED
ET BLÅTT HJERTE

Fra emballasje og formler til opplæring og filantropiske aktiviteter er Water Lovers Biotherms plattform for å gjøre noe – både internt og eksternt for å beskytte plantens vannkilder, både som kilde og som inspirasjon for våre unike hudpleieprodukter – planetens blå hjerte.

MED FOKUS PÅ VÅR
MILJØPROFIL

Internt har Biotherm Water Lovers har utviklet en bred, bærekraftig plan for vann. Vi er forpliktet til å utvikle mer bærekraftig vannbruk og miljøvennlige metoder i våre nåværende og fremtidige prosjekter.

ARBEIDE MED
LEDENDE VANNORGANISASJONER

Gjennom Mission Blue finansierer Biotherm Water Lovers både lokale og globale prosjekter som bidrar til å beskytte verdens vannkilder ved å etablere "Hope Spots" eller beskyttede marine områder som er store nok til å gjenopprette planetens blå hjerte – fremtiden til morgendagens sunne hav.

~


HISTORIEN BAK BIOTHERM

Vår historie kan spores tilbake til middelalderen, da kvinner valfartet til de varme kildene i Pyreneene, ansett for å være en kilde til evig ungdom. Etter hvert bad i ungdomskilden, ble huden deres mykere, glattere, fornyet. Legenden sier også at gallo-romerske krigere pleide å helbrede sårene sine etter kamp i de varme kildene i De franske Pyreneene.


Hemmeligheten bak den myteomspunnede kraften ble først avslørt ved en tilfeldighet flere århundre senere. På 1950-tallet hadde kildene blitt er termisk stasjon hvor dr. Jos Jullien observerte et merkelig fenomen, et ekstraordinært stoff på overflaten i badene.


Vitenskapelige analyser avdekket den hemmelige kilden til kildenes regenererende kraft: Life planktonTM. Like etter denne oppdagelsen møtte dr. Jullien en ung kosmetolog bosatt i Monaco, Jeanine Marissal. Sammen avdekket de Life planktonsTMs fantastiske egenskaper og potensial som ingrediens i hudpleie. Slik ble Biotherm ble født.

~

LIFE PLANKTON ESSENCE

Bli kjent med Biotherms mirakuløse ingrediens, Life Plankton.

I hjertet av De franske Pyreneene ligger en legendarisk kilde hvor romerske krigere først erfarte den regenererende kraften til Life PlanktonTM. En gave fra naturen som går langt utover å virke beroligende. Essence, et lett og effektivt serum som fungerer som et kosmetisk vann for rask inntrengning og dyptvirkende effekt. Denne banebrytende konsistensen er utviklet for å være det første trinnet i enhver skjønnhetsrutine, og er den beste fuktighetskremen for sensitiv hud. Life Plankton er grunnleggende fuktighetsgivende pleie for sensitiv hud, og demper og styrker huden. Med ansiktsmasker og fuktighetskremer holder Life Plankton på hemmeligheten til sterk hud, ved at den kan tilpasse seg og styrke seg selv.

Life Plankton er anerkjent som en av de mest unike regenererende ingrediensene i kosmetikkindustrien, og Life PlanktonTM er forsterket ved hjelp av biofermentering. I løpet av 8 dager vil du, uansett alder, oppleve en jevnere, fyldigere og finere hud.
Produktene brukes av en million kvinner over hele verden.

~

VÅR EKSPERTISE

Takket være et unikt produksjonsprosess med høyt trykk og lav temperatur, kombinerer Biotherms forskere fermenterte ingredienser med vann, olje og oksygen.

Dette gir formler som endrer hudens tekstur og fører ingrediensene dypere inn i huden. Produktene gir regenererende sensoriske opplevelser som styrker huden.

Hvert Biotherm-produkt er tilgjengelig i ulike teksturer som passer den enkeltes behov etter årstid og omgivelser

Blue science - TRANSFORMERER HUDEN MED VERDENS AKVATISKE MANGFOLD

Mangfoldet til havs er allerede utforsket av det medisinske feltet og legemiddelindustrien, og er vitenskapens mest lovende territorium. Enormt mangfold, mye større enn det til lands. Svært bredt og rikt perspektiv og nesten uoppdaget område. Eksepsjonell originalitet i både antall og komposisjon.

STØRRE NÆRHET

Menneskehuden består av 70 % vann og har dermed biologisk mer til felles med vannorganismer enn landplanter. Som huden har disse ekstreme organismene utviklet bestemte forsvarsmekanismer for å motstå og bekjempe ytre faktorer og dehydrering, samt opprettholde evnen til å regenerere seg selv.